Reflexis Inc

Reflexis were due to relocate and had organised a complete fit-out of their new office. Unfortunately, they had been let down at the last minute by the company who had agreed to complete the work. This left them in something of a dilemma, with very little time to rectify the situation. They were advised to contact Cre8tive Space. With only 2 weeks until work was due to begin, we responded quickly to receive the brief, measure the space and establish the extent of the work. Designs and costs were supplied in less than a week and within the original budget. The proposal was approved and we were issued with an order to start the work.

The refurbishment, at the prestigious Belvedere House in Basingstoke, included new flooring, redecorating, and new furniture, as well as an overhaul of the existing electric, air-conditioning and data management systems. What started as a stressful time for Reflexis, ended in a very positive way: they love their new home, and now retain Cre8tive Space for planned maintenance on an annual contract.

Imagery coming soon…

What Our Clients Say

See what our clients think of our work

We use cookies to improve your experience with us. To comply with our Privacy Policy, we need to ask for your consent. If you continue to use our services, we will assume that you agree to the use of such cookies.

Accept